Sezona se je začela!

OK, korona nam je letos ponagajala. A ne tako, da bi se popolnoma odpovedali druženju.

Pač poleg tiste na cesti, je potrebno upoštevati varnostno razdaljo tudi v bifeju. A ker smo motoristi ljudje od fare in imamo občutek za globino (kakršnokoli že ;)), smo bili kos tudi takšnim izzivom.

Tokratno otvoritveno turo sta organizirala naša vrla Gorenjca – Franci in njegova veverca (kot Franci rad imenuje svojo drago soprogo … pa baje si to ime zaslužijo vse ohinsploh fajn punce) Janja.

Zbor je bil že ob 10. uri v Naklem pri Gostilni Marinšek. Obvezna kavica in pozdravi na varni razdalji 😉 , nato pa vožnja do Kranjske gore in proti Planici. Lepotica skakalnica si je zaslužila nekaj spominskih fotografij, nato pa hop na motorje in pot proti Mojstrani in ogled Planinskega muzeja.

Komur ni bilo do zgodovine, se je zunaj prepuščal pomladanskemu prijetnemu sončku.

Moto pot nas je na poti nazaj vodila preko Radovne, kjer smo si napolnili želodčke pa na Bled, Bohinj, Soriško planino in nazaj v Škofjo Loko.

Žal se nam tokrat, kljub najboljši volji, naši prijatelji iz Severne Makedonije niso uspeli pridružiti. So pa na isti dan organizirali svojo otvoritveno vožnjo. Saj bo … kmalu bodo tudi meje spet odprte in upam, da nam letos uspe en moto skok v S.Makedonijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *